Spacare Specialprodukter

Spacare Specialprodukter

På udsalg!
SpaCare No Scale - 500 ml.
Med SpaCare No Scale reduceres risikoen for, at kalk og metal udfældes og sætter sig som kalk- eller jernholdige belægninger i din spa.
149,00 kr.
På udsalg!
Spacare Bright & Clear - flokning til spa
SpaCare Bright & Clear er et flydende flokningsmiddel, som får små partikler i vandet til at samles og gør det muligt for filteret at fjerne dem.
105,00 kr.
Spacare Filter Cleaner - rens af spa filter

SpaCare Filter Cleaner rengør filterpatronerne i udendørs spa.
Patronfilteret i din spa opsamler mange former for snavs, når spaen er i brug. Derved dannes en belægning på filteret, som forringer dets evne til at rense vandet.
95,00 kr.
Spacare Beauty Polish
SpaCare Beauty Polish gør det nemt at genskabe glansen på dit spabad. Spakarret friskes op, mens overfladerne forsegles og bliver mere snavsafvisende.
105,00 kr.
Spacare Cleansing Cream
SpaCare Cleansing Cream bruges til overfladerengøring af dit spabad. Produktet har en mild skureeffekt og fjerner fastsiddende snavs i alle typer spabade.
95,00 kr.
På udsalg!
SpaCare Descaler 2,5 kg
SpaCare Descaler er et koncentreret afkalkningsmiddel til skånsom afkalkning af udendørs og indendørs spabade. 2,5 kg rækker til 200 liter vand.
295,00 kr.
SpaCare SpaClean Spray
Snavset vandlinje som følge af kalk? SpaCare SpaClean Spray sprayes på det snavsede område og fjerner nemt fastsiddende snavs i indendørs og udendørs spabade.
89,00 kr.