Diverse Vandpleje

Diverse Vandpleje

Baquacil Check 3 l.
Anvendes som activator for Baquacil PHMB og Baquacil Shock i klorfrie pools for at undgå mikrobiologisk vækst og uklarheder i poolen.
525,00 kr.
Baquacil pHMB 2-i-1 3 l.
Et effektivt klorfrit desinfektionsmiddel til sikring af bakteriefrit badevand i poolen. Den bedste effekt opnås ved samtidig brug af Baquacil Check og Baquacil Shock.
425,00 kr.
SunFlock, Magic Rolls 1,25 kg
Saniklar SunFlock Magic Rolls er et langsomt opløseligt flockningsmiddel til samling af de fine svævepartikler i vandet og til større partikler, som let kan tilbageholdes i sandfiltret.
353,00 kr.
Baquacil Shock 10 l.
Baquacil Shock frigiver aktivt oxygen som nedbryder de organiske stoffer som de badendeafgiver til vandet.Baquacil Shock er et nøgleprodukt til brug i klorfrie pools der anvender Baquacil pHMBtil desinfektion af vandet.
310,00 kr.
SuperGel Kantrens 1 kg
Et specialrensemiddel udviklet til at fjerne smuds og belægninger på kanter i området omkring poolens vandlinje. Gel konsistensen gør produktet meget velegnet til rensning af lodrette flader.
210,00 kr.
Super Blue 1 liter
Saniklar SuperBlue ultra water activator tilsættes til poolen for at opnå en forstærket desinfektion til forbedring af badevandets mikrobiologiske kvalitet.
144,00 kr.
Active Oxygen 3 i 1 200g tabs. 5 kg.
Saniklar Active Oxygen Tabs 3 in 1 til Pools hvor der ønskes klorfri vandpleje. En kombitablet der udfører 3 opgaver samtidig: Bakteriekontrol - Balancering - Klaring. Skal anvendes i kombination med Super Blue.Må ikke anvendes sammen med Baquacil PHMB!
790,00 kr.
På udsalg!
Winter Clean 3 liter
Reducerer forårsklargøringen til et minimum. Saniklar Winter Clean er et moderne konserveringsmiddel sikrer poolvandets hygiejniske kvalitet og samtidig modvirke udfældninger i form af kalk- og metalbelægninger på poolens sider og bund.
485,00 kr.
På udsalg!-30,00 kr.
Super KleRal 3 liter
Saniklar Super KleRal er en moderne desinfektionsinhibitor til sikring af den mikrobiologiske vandkvalitet i swimmingspools. Samtidig forbygges effektivt imod belægninge fra kalk- og metaludfældninger.
439,00 kr.
469,00 kr.
Super okkerrens 1kg
SUPER OKKERRENS.
Fjerner brunlige okkerbelægninger og misfarvninger i svømmebassiner og større Spabade.
511,00 kr.
Sandfilter Cleaner 3 liter
Anvendes til regenerering af sandlagets filtreringsevne, ved opløsning af de kalk-, fedt- og kosmetikrester der ellers vil bygges op og nedsætte filterkapaciteten.
329,00 kr.