Harvia Sauna løsning

Spa- og saunabranchen er i høj kurs og markedet har længe haft vækst. Aqua Wellness A/S er gennem samarbejdet med distributør Welldana A/S en stor aktør, der nu fører Finlands traditioner videre i Danmark.

Finland og sauna hænger uløseligt sammen. Når finske børn f.eks. kommer hjem fra skole, er det normalt, at de tager en hurtig tur i saunaen for at slappe af. Det samme gør deres forældre. Alle finske hjem med respekt for sig selv har en privat sauna. I den sammenhæng er det naturligt, at verdens største producent af moduler til arkitekttegnede saunaer er finsk. Virksomheden hedder Harvia, og de luksuriøse og gennemtestede produkter føres i Danmark af Welldana, mens afdelingen Welldana Pro er et nyligt samarbejde mellem Harvia, Welldana Pro og forhandleres af Aqua Wellness.

”Det er samarbejdet, der gør konceptet stærkt,” siger direktør for Welldana, Bo Pedersen.

Branche med fart på

Direktøren  fortæller,  at  man  har  oplevet  en  eksplosiv  voksende  efterspørgsel  på  sauna  og  spa- produkter de senere år. ”Vi har set en meget stor vækst i udespa og ude- sauna  -  ikke  mindst  til  vinterbadeklubber,  mens dampbad er ved at overtage til almindelige hjem. Ellers er den traditionelle sauna i fokus,” forklarer Bo Pedersen.
For   at   servicere markedet bedst muligt er Welldana i tæt dialog med Harvia i Finland,  og således  kan man trække på den lange  tradition i landet. Harvia har i dag en designafdeling med specialuddannede  arkitekter  siddende,  som  har stor erfaring i design på hele wellness-området.
”Vores koncept er, at vi i samarbejde med verdens største producent af sauna- og spaelementer kommer  med kreative forslag til, hvordan  man kan indrette en spaafdeling.” I Danmark er det oftest hoteller og i fitnesscentre, svømmehaller og campingpladser, det handler om.

Udvalgte forhandlere

Welldana arbejder egentlig med 380 forhandlere, når man inddrager det private marked. Mens Welldana Pro har udvalgt en specialiseret forhandler som Aqua Wellness A/S.
”Vi har udvalgt dem, fordi de har erfaring med at bygge lidt større anlæg, og her er nogle særlige regler, der skal overholdes. Welldana Pro henvender
sig sammen med Aqua Wellness A/S direkte til saunaklubber, hoteller, fitnesscentre mv.,” forklarer Bo Pedersen og tilføjer: ”Vi kan fra ingenting levere et komplet forslag.”

Kontakt Aqua Wellness A/S i dag

"Vi opfordrer alle der går med tanker om etablering eller udskiftning af deres nuværende wellness koncept at kontakte vores konsulent" udtaler direktør for Aqua Wellness A/S, Søren Jensen og fortsætter "Vores dygtige chefkonsulent Brian Larsen står til rådighed for vores kunder og vil koordinere opgaven med mindst mulig tidsforbrug for kunden"

Brian Larsen træffes på tlf 31720089 eller på bl@aquawellness.dk