Ledig stilling, vi søger vores nye kollega Forstør

Ledig stilling som montør

Vi søger håndværkeren som kan li udfordringer 

Flere detaljer

Kompetent montør søges til at bidrage til Aqua Wellness’ fortsatte vækst

Aqua Wellness arbejder inden for vandbehandling og wellness til både offentlige og private kunder.
Virksomheden bygger vandbehandling og rørføring til svømmebassiner, inkl. tilkobling af el-komponenter og fejlfinding på el-tavler til vandbehandling.  Vi leverer overløbsriste og rustfrit udstyr til bassiner samt alt teknik og oplevelser til sauna, damp og IR-saunaer.
Vi bygger vandrutschebaner, vandsprøjt og massage - alle typer oplevelser i vand, det sidste nye er akrylbassiner. Herudover monterer vi private swimmingpools inkl. filteranlæg.
 
Virksomheden blev etableret i 2007 som et enkeltmands firma og er nu et A/S med 4 erfarne montører og med kunder i hele Danmark, Bornholm, Færøerne og Sverige, tegnestue, en fast montør i Sabro samt en forretning i Nørresundby.

Se mere på vores hjemmeside www.aquawellness.dk.

Om jobbet
Vi tilbyder et meget alsidigt job, hvor 2 dage ikke er ens. Opgaverne er lige fra fejlfinding på el, rør, tømrerarbejde, gravearbejde og andet forfaldende arbejde. Arbejdet kan skifte fra serviceopgaver til nybyg/renovering af bassiner/anlæg.
Hurtig service til vores kunder er meget vigtig for både os og kunderne, da en svømmehal aldrig har lukket. Dette betyder, at selvom man starter på en opgave, kan det forekomme, at dagen sluttes af med 3 andre spændende opgaver.

Vi har godt kollegialt sammenhold og stort engagement, som vores kunder mærker i form af en god og hurtig service.

Eftersom vi dækker et stort område, kan der forekomme rejsedage eller arbejdsdage med flextid, da vi gerne færdiggør opgaven, før vi kører hjem. Som regel møder vi hos kunden om morgenen og afslutter dagen på værkstedet, hvor vi afrunder opgaverne og pakker bil til næste dag. Derfor forventer vi, at du bor i Københavnsområdet.

Faglige kvalifikationer
Vi søger en person, som har hænder og hoved skruet ordentligt på, og som ikke er bange for at arbejde på tværs af de forskellige fag. Du kan montere et rør i lod og i vater, og du har orden i dine ting og på arbejds-/byggepladsen.
Kørekort er et krav.
 
Personlige kompetencer
Du har en positiv og fleksibel indstilling, og du sætter en ære i at levere god service til dine kunder. Du har et godt overblik, og du trives med en varieret hverdag.
 

Du er velkommen til at kontakte Søren Jensen på 29 44 65 46 for yderligere oplysninger.

Ansøgning bedes sendt til sj@aquawellness.dk